Pentru a putea comanda online trebuie sa aveti un cont inregistrat si sa fiti logat la contul dvs.

Daca nu aveti cont va puteti crea unul foarte usor aici

Folosind meniul, navigati prin categoriile de produse. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dvs., apasati pe butonul Adauga pentru a-l adauga in cosul de cumparaturi.

Veti fi directionat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea produselor pe care intentionati sa le comandati, sa renuntati la unul sau la toate produsele selectate sau sa continuati cumparaturile.

 Livrare

Dupa ce ai ales produsele si le-ai introdus in cosul tau de cumparaturi, apasa butonul de Continua Comanda. Se va deschide un ecran in care aveti posibilitatea de a alege o modalitate de plata si livrare. Aveti de ales intre plata cash, plata ramburs la livrare si ordin de plata.

Plata transportului este in sarcina clientului.

Ca moduri de livrare aveti de ales intre ridicare de la magazin, curier Kadis Communication SRL, alt curier (se va folosi curierul pe care il doriti dvs., datele legate de curier trebuiesc completate in campul observatii). Se ofera posibilitatea editarii profilului si de a modifica produsele existente in cos. Pentru a comanda produsele alese, apasati butonul CONTINUATI

Cum platesc ?

Aveti la dispozitie urmatoarele posibilitati de plata:

  1. Plata cash Plata cu numerar se face in lei, integral, la ridicarea produselor de la sediul Kadis Communication SRL.
    Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii comenzii.

  2. Plata ramburs, la livrare Plata ramburs se face in lei, la livrarea produselor. Plata se face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

  3. Plata prin OP Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de datalink, numai dupa ce comanda a fost confirmata.